Byåsen Langrenn

Sammendrag poengrenn 2021

Her finner dere resultat for poengrennene arrangert 2021 både sammenlagt og for hvert enkelt renn. Kriteriene for premie ligger og her.

Det er foreløpig uklart når og hvordan premieutdelingen for poengrenn i sesongen 2021 kan gjøres. Dette for at skal kunne ivareta retningslinjer for smittevern.

Sammenlagtliste: TRYKK HER

Resultater for Poengrenn 1 (Fri teknikk 14. januar): TRYKK HER

Resultater for Poengrenn 2 (Klassisk 6. februar): TRYKK HER

Resultater for Poengrenn 3 (Downhill 18. februar): TRYKK HER

Resultater for Poegrenn 4/Klubbmesterskap (Fri teknikk 11. mars): TRYKK HER

Ved feil i sammenlagtlisten: Kontakt ola.stenseth@gmail.com.

Kriterier for premiering og rangering:

Rekruttene: Deltagelse på 2 av 4 poengrenn kvalifiserer for premie sammenlagt (Downhillrennet vil kun være mulig å delta på for barn født i 2015 eller tidligere).

7-10 år: Deltagelse på 3 av 4 poengrenn kvalifiserer for premie sammenlagt. (Dersom det arrangeres kun 3 renn teller 2 renn).

11-16 år: De 3 beste av 4 poengrenn teller i sammendraget (Dersom det arrangeres kun 3 renn teller 2 renn). 1. plass gir 1 poeng, 2. plass gir 2 poeng, 3. plass gir 3 poeng osv... Den med lavest sum i de 3 best tellende rennene vinner poengrenn-karusellen sammenlagt. Ved lik poengsum, rangeres den med flest renn foran på listen.

Byåsen IL Langrenn- Pb.9213 -7424 Trondheim.