Byåsen Langrenn

Dalgårdstafetten 2021 avlyses

Dalgårdstafetten 2021 er dessverre avlyst. På bakgrunn av de restriksjonene som ligger i smittevernreglementet er vi dessverre ingen annen mulighet enn å avlyse Dalgårdstafetten i år. Vi lover å komme sterkt tilbake i 2022!

Alle 3 etapper i fristil. Påmeldingsfrist 23. mars kl. 23:59 i Sportsadmin. Vil ikke bruke tidtakningsbrikker.

Litt historikk om stafetten finner til høyre under "Relaterte dokumenter". Programmet fra den første Dalgårdstafetten i 1978 på Dalgård idrettsanlegg finner dere også der.

Innbydelse

• Innbydelse finner du her: TRYKK HER (oppdatert 02.03.2020)

Start- og resultatlister

• Ensides oversikt over starttidspunkter for de ulike klassene: TRYKK HER [kommer]
  • Komplette startlister: TRYKK HER (med etappenavn)  TRYKK HER (kun lagsnavn). Det blir IKKE solgt startlister på renndagen.
  • Resultatlister: TRYKK HER (liveresultater)  TRYKK HER (pdf-format)

I følge barneidrettsbestemmelsene til Skiforbundet så er det presisert følgende:  "Det er tillatt å oppgi tider, poeng, hopplengder, men NB: Lister med tider, poeng, lengder skal ikke publiseres i presse eller på nettsider. De kan henges opp på rennstedet" . Derfor ligger lister for de som er 10 år og yngre ut på nettsiden uten tider.

Løype- og stadionkart

• Løypekart 1, 2 og 3 km: TRYKK HER
  • Stadionkart i Nilsbyen: TRYKK HER. Dette viser hvor startområdet for 1. etappe er, samt hvor vekslingsområdet er på stadion.
  • Etappeoversikt for klassen J/G 8-10 år: TRYKK HER (NB! En liten forandring på 2. og 3. etappe i forhold til tidligere år, slik at etappene blir litt lengre). Kartet viser hvor de ulike etappene skal gå i klasse 8-10 år. Skriv ut dette kartet og gå igjennom med de som skal gå de ulike etappene på forhånd.
  • Kart over vekslingsområdet: TRYKK HER. Dette er et detaljert kart over vekslingsområdet. Viser hvordan inn- og utgangen til/fra vekslingsområdet er. Kartet viser også hvordan de som skal gå 2. og 3. etappe skal stille seg opp i vekslingsområdet. De som går 3. etappe passerer også ved siden av vekslingsområdet på vei til mål.

• Kart over parkering: TRYKK HER. Bare P1 vil bli brukt i år.

Parkering på p-plasser i Nilsbyen-området, kr. 50,-. Betales kontant eller VIPPS (Vippsnummer 17158 eller søk på "Byåsen Langrenn").

Begrenset parkeringskapasitet – kjør sammen dersom mulig!

Følg instruks fra vakter og vi oppforder på det sterkeste til å ikke parkere i gatene i nærheten av Nilsbyen!

Premieutdeling

• Tidsplan for for premieutdelinger:  TRYKK HER [kommer når startliste er klar] (NB! Kan bli forandring, følg med på info fra speaker)

Annen informasjon

Byåsen IL Langrenn- Pb.9213 -7424 Trondheim.