Byåsen Langrenn

Dalgårdstafetten 27. mars 2019

Dalgårdstafetten 27. mars 2019

Dalgårdstafetten 2019 arrangeres onsdag 27. mars 2019 i Nilsbyen med første start kl. 18:00. Alle 3 etapper er i fri teknikk og det er klasser fra 8-16 år. Stafetten arrangeres for 41. gang i 2019.

Litt historikk om stafetten finner til høyre under "Relaterte dokumenter". Programmet fra den første Dalgårdstafetten i 1978 på Dalgård idrettsanlegg finner dere også der.

Hovedsamarbeidspartner:

          

Andre samarbeidspartnere: 

                

 

Påmelding

Påmeldingsfrist er mandag 25. mars 2019 kl. 23:59. Påmeldingen til stafetten gjøres i Sportsadmin med online betaling. Påmelding er nå stengt i Sportsadmin. Absolutt siste frist for etteranmelding av lag er tirsdag 26. mars 2019 kl. 20:00. Etteranmelding og korrigeringer av lagoppstillinger kan gjøres frem til denne fristen til torgeira71@gmail.com eller tlf. 993 89 829.

Startnummer og tidtakebrikker

Emit tidtakerbrikker vil ikke bli brukt. Startnummer hentes lag/klubbvis på rennkontoret som er åpent fra kl. 16:45. Ikke innlevert startnummer faktureres med kr. 200,-.

Startkontingenter

Gutte- og jentelag: kr. 300,-. Krav om startkontingent gjøres ved påmelding i SportsAdmin.  Dobbel startkontingent ved etteranmelding etter påmeldingsfristen (gjelder ikke 12 år og yngre).

Skilisens

Alle som deltar i skirenn og har fylt 13 år må ha skilisens. Engangslisens kan løses på renndagen dersom løperen ikke har årslisens (kr. 50,- for 13 – 25 år). Betales kontant eller med VIPPS, men aller helst med appen Min Ski (les mere om dette her: TRYKK HER)

Start- og resultatlister

Starttidspunkter for de ulike klassene: TRYKK HER

StartlisterTRYKK HER Det blir IKKE solgt startlister på renndagen.

Resultatlister: TRYKK HER   

I følge barneidrettsbestemmelsene til Skiforbundet så er det presisert følgende:

 "Det er tillatt å oppgi tider, poeng, hopplengder, men NB: Lister med tider, poeng, lengder skal ikke publiseres i presse eller på nettsider. De kan henges opp på rennstedet" . Derfor ligger lister for de som er 10 år og yngre ut på nettsiden uten tider.  

Klasser og løypelengder

J/G 8-10 år: 3 etp. x 1 km, J/G 11-12 år: 3 etp. x 2 km, J/G 13-14 år: 3 etp. x 3 km, J/G 15-16 år: 3 etp. x 3 km

Løype- og stadionkart

Løypekart 1, 2 og 3 km: TRYKK HER

Stadionkart i Nilsbyen: TRYKK HER. Dette viser hvor startområdet for 1. etappe er, samt hvor vekslingsområdet er på stadion.

Etappeoversikt for klassen J/G 8-10 år: TRYKK HER Kartet viser hvor de ulike etappene skal gå i klasse 8-10 år. Skriv ut dette kartet og gå igjennom med de som skal gå de ulike etappene på forhånd.

Kart over vekslingsområdet: TRYKK HER. Dette er et detaljert kart over vekslingsområdet. Viser hvordan inn- og utgangen til/fra vekslingsområdet er. Kartet viser også hvordan de som skal gå 2. og 3. etappe skal stille seg opp i vekslingsområdet. De som går 3. etappe passerer også ved siden av vekslingsområdet på vei til mål, samt at junior og senior går 2 runder og har passering. Dette er også vist på kartet hvor det står "passering".

Parkering

Parkering på p-plasser i Nilsbyen-området, kr. 50,- kontant eller VIPPS (Vippsnummer 17158 eller søk på "Byåsen Langrenn")Kart over parkering: TRYKK HER (P2 benyttes ikke for dette rennet). Begrenset parkeringskapasitet – kjør sammen dersom mulig! Noe få minutters gange må påregnes. Følg instruks fra vakter og vi oppforder på det sterkeste til å ikke parkere i gatene i nærheten av Nilsbyen!

Byåsen IL medlemmer oppfordres til å gå eller parkere ved parkeringen ved Hauken i Vådanveien: SE KART

Rennkontoret

Dette er åpent fra kl.16:45 renndagen i tidtakerbygget på stadion.

Garderober / Kafe

Det er garderober med dusjmulighet i sokkelen på "skytterhuset". Kafeteria er også i "skytterhuset". Vi har betalingsterminal for kort og VIPPS (Vippsnummer 17158 eller søk på "Byåsen Langrenn").

Premieutdeling

Dette vil skje umiddelbart etter at hver klasse er fullført. Foreløpig tidsplan for dette HER (NB! Kan bli forandring, følg med på info fra speaker).  Full premiering i klassene 8-16 år, Uavhentede premier ettersendes ikke.

Annen informasjon

Væmelding i Nilsbyen: TRYKK HER,

Værstasjon i Nilsbyen: TRYKK HER

Webkamera: TRYKK HER

Hvor er Nilsbyen?: TRYKK HER

Rennledelse

Rennleder: Egil Aune (mob. 99530019)

TD: ????

Påmelding: Torgeir Aune (mob. 99389829)

 

Byåsen IL Langrenn- Pb.9213 -7424 Trondheim.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift