Byåsen Langrenn

St.Olavsloppet

St.Olavsloppet

BYÅSEN IL OG ST.OLAVSLOPPET 2018

Resulater finnes på http://www.st-olavsloppet.com/

"Loppet" starter i år i Trondheim 27.juni (ERKEBISPEGÅRDEN) mellom kl. 7:30 og kl. 9:30 og har målgang i Østersund 30. juni. Du er velkommen til å delta enten du har vært med tidligere eller vil prøve for første gang,

NB ! Lag 244 damer veteran har eget opplegg. Lag 255 (jentelag) har også egen facebookside Byåsen Elite - LOPPET 2017 som det går an å bli medlem av

Lagoppsett lag 104 finner du her. Laget starter i pulje 3 (oppdatert 27.6.)

Lagoppsett lag 200 finner du her. Laget starter i pulje 4 (oppdatert 28.6.)

Lagoppsett lag 255 finner du her. Laget starter i pulje 3 (Sjekk facebook for siste oppdatering)

Lagoppsett lag 244. Laget starter i pulje 2

Oversikt over overnatting i Åre finner du her. Husk håndklær og sengetrekk/sovepose, rydding og vasking etter at natten er ferdig og lever nøkler til resepsjonen ved gondolbanen ved Europaveien.

Kontaktliste til løpere lag 104 og 200

Info om selve løpet : I Trondheim (Erkebispegården) får alle en emit-brikke. Den er stafettpinnen og skal bringes til Østersund. Den som kommer i mål i Levanger og Sandvika, må ha kontakt med de som skal løpe 1. etappe dagen etter, slik at brikken kommer seg videre. Hvis ingen annen mulighet kan brikken leveres i sekretariatet ved målgang, og hentes ut der dagen etter. Hvis brikken kommer bort, finnes det nye ved starten hver dag (mot gebyr).

Vår plan er som følger :

Onsdag kveld (målgang Levanger) : Alle bor hjemme

Torsdag kveld : Start fra Levanger.og målgang i Sandvika. .

Fredag kveld : Overnatting i Åre, evt. også torsdag.

Lørdag : Ankomst Østersund mellom kl. 15 og 16. Mange drar nok hjem da, evt. finner et sted i Østersund. Intet Byåsen opplegg i Østersund..

Byåsen IL betaler startkontingent, overnatting i Åre/evt. Sandvika og middag i Åre (I Åre må det medtas håndklær og dynetrekk da vi skal bo i leiligheter)

Vil du være med, melder du deg her.

Byåsen IL Langrenn- Pb.9213 -7424 Trondheim.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift