Årets siste løp i terrengløpkarusellen 21. september

Fjerde og siste løp arrangeres tirsdag 21. september. Deltagerpremier til alle som har fullført tre eller flere løp samt mange flotte uttrekkspremier.

BRÅTESTEN 23.9.2021

Det blir Bråtest i år også. Påmelding er åpnet. Les mer

Terrengløp onsdag 25. august i Nilsbyen

Tredje løp i terrengløpkarusellen ble arrangert i Nilsbyen onsdag 25. august. Totalt 116 løpere deltok.

Andre løp i terrengløpkarusellen gjennomført 17. juni

Andre løp i Byåsen langrenns terrengløpkarusell samlet 108 deltagere. Resultatlistene ligger nå ute. Takk til alle funksjonærer og spreke løpere!

Første løp i terrengløpkarusellen gjennomført 25. mai

Sesongens første terrengløp for Byåsen Langrenn ble arrangert i strålende vær og 143 små og store løpere deltok.

Premieutdeling for poengrenn med aktivitet for rekrutter og 7-10 år

Det blir premieutdeling for rekruttene og 7-10-årsgruppa i Nilsbyen søndag 25. april (uten ski).

ÅRSMØTE BYÅSEN IL AVD LANGRENN

Styret innkaller herved til årsmøte i Byåsen IL avd. langrenn. Årsmøtet avholdes mandag den 19. april kl.20:00. (teamsmøte)

Klubbmesterskap/Poengrenn 4 - torsdag 11. mars

Torsdag 11. mars ble årets klubbmesterskap arrangert i fristil i Nilsbyen. Rennet telte også som poengrenn nummer 4. 282 løpere fullførte rennet. Resultatene er nå klare. Takk til alle funksjonærer som bidro på arrangementet!