Poengrenn nr. 2 torsdag 9. feb. 2017

Poengrenn avholdt i flott vintervær og gode forhold. Takk til alle deltakere, publikum og funksjonærer! Resultatlista er klar.

Generelt

All informasjon om poengrennene til Byåsen IL finner du under "Våre skirenn" i menyen oppe til høyre. Velg "Poengrenn 2017". Her er en oversikt over planlagte poengrenn i vinteren 2017 og kriterier for premiering/rangering. Poengrennene er opp tom. 16 år, unntatt poengrennet som er klubbmesterskap hvor også foreldre, junior og senior kan delta.

Funksjonærliste

Denne finner du her: TRYKK HER (oppdatert søn. 5. feb) . Denne vil også bli sendt på mail til de som skal hjelpe til. Det vil komme egen mail til de som skal ha med noe til kafeteria.

Påmelding

ALLE må melde seg på til poengrenn nr. 2. Du kan melde deg på i dette påmeldingsskjemaet: TRYKK HER (påmelding er åpnet)

Påmeldingsfrist: onsdag 8. februar kl. 20:00. Etter dette skjer all påmelding på rennkontoret renndagen (åpent fra. kl. 17:30). Vi tar IKKE imot påmelding pr. mail. Dersom spørsmål om påmelding, kontakt oss på ola.resell@gmail.com

NB! 7-åringer (2010-årgangen) kan velge om de vil gå den korte rekruttløypa uten tidtaking eller om de vil gå 1 km med tidtaking (ikke rangert resultatliste). Dette må velges ved påmelding.

Tidtakingbrikker og startnummer

Det vil ikke bli brukt tidtagerbrikker for noen av klassene. Rekrutter henter startnummer utenfor tidtagerbygget/rennkontoret, resten henter inne på rennkontoret.

Start- og resultatliste, tidsplan

Startliste poengrenn 2: TRYKK HER. Poengrennet starter ca. kl. 18:15, med rekruttklasse først (de starter når de vil og stiller seg bare opp i rekke på starten) . Ca. kl. 18:35 starter resten av klassene. Startrekkefølge: G10 år, J 10 år, G 9 år, J 9 år, G 8 år, J 8 år, G 7 år, J 7 år, G12 år, G 11 år, J 12 år, J 11 år, G 14 år, G 13 år, J 14 år, J 13 år, G 16 år, G 15 år, J 16 år og J 15 år.

Resultatliste poengrenn 2: TRYKK HER

Stilart

Fristil

Klasser, løyper  og lengder

Rekrutter (opp til 2010): 500m, 7-10 år: 1 km, 11-12 år: 2 km, 13-14 år: 3 km, 15-16 år: 5 km (3km+2km)

Vi kan mest sannynlig ikke bruke runden mot Elgmyra. Da bruker vi kun nordlige del av lysløypa (1, 2, 3 km og rekrutt, Nilsbyen): TRYKK HER

Kafeteria

Denne vil være åpen. Vi har betalingsterminal for kort og Mcash.

Parkering

Gratis parkering. Parkering mulig på P-myra. Vi har ingen parkeringsvakter på dette rennet, så prøv å parkere mest mulig smart, slik at flest mulig får plass.

Vel møtt!