Poengrenn 3 Torsdag 2. mars 2017

Poengrenn 3 ble kjørt som skicross i Nilsbyen. Resultatlista er klar. Takk til alle 192 spreke deltakere (og funksjonærer)!

Poengrenn 3 skulle egentlig ha vært downhill fra Skistua til Ferista, men dette lar seg ikke gjøre da det er for lite snø i den nedre delen mot Ferista. Vi arrangerer derfor poengrennet i Nilsbyen og det er bestemt at vi skal ha rennet som skicross i klassisk stil . Pga den sene flyttingen så rekker vi ikke å få på plass salg i kafeteria, men som erstatning så vil vi tenne opp en utegrill slik at de som har lyst kan grille det de måtte ønske.

Funksjonærliste

Denne finner du her: TRYKK HER (oppdatert 1. mars)

Påmelding

ALLE må melde seg på til poengrenn nr. 3. Du kan melde deg på i dette påmeldingsskjemaet: TRYKK HER

Påmeldingsfrist: onsdag 1. mars kl. 21:00. Etter dette skjer all påmelding på rennkontoret renndagen (åpent fra. kl. 17:30). Vi tar IKKE imot påmelding pr. mail. Dersom allikevel spørsmål om påmelding, kontakt oss på ola.resell@gmail.com

NB! 7-åringer (2010-årgangen) kan velge om de vil gå den korte rekruttløypa uten tidtaking eller om de vil gå 1 km med tidtaking (ikke rangert resultatliste). Dette må velges ved påmelding.

Tidtakingbrikker og startnummer

Det vil ikke bli brukt tidtagerbrikker for noen av klassene. Rekrutter henter startnummer utenfor tidtagerbygget/rennkontoret, resten henter inne på rennkontoret.

Start- og resultatliste, tidsplan

Startliste: TRYKK HER

Foreløpig tidsplan skicross:

• kl. 17:45-18:10: Løypa åpen for trening for rekrutter og aldersklassene 7-10 år (1 km m/ tidtaking)
  • kl. 18:15: Første start rekrutter (de starter når de vil og stiller seg bare opp i rekke på starten)
  • kl. 18:35-19:10: Start 7-10 år
  • ca. kl. 19:15-19:30: Løypa åpen for trening for årsgruppene 11-16 år
  • ca. kl. 19:30: Start gruppe 11-16 år

Resultatliste: TRYKK HER

Stilart

Klassisk skicross

Klasser, løyper  og lengder

Skicross-løyper:

Rekruttløype (opp tom. 7 år, 2010), ca. 500m:  TRYKK HER

1 km (7 år  - 16 år): TRYKK HER

NB! Vi får ikke brukt Elgmyra, derfor går alle klasser fra 7 år til 16 år 1 km.

Kafeteria

Ingen kafeteria denne gang.

Parkering

Gratis parkering. Vi har ingen parkeringsvakter der, så prøv å parkere mest mulig smart, slik at flest mulig får plass.

Vel møtt!