Trening Gr 13-14 år uke 15

Tirsdag blir det treningsavslutning med taco til kveldsmat. Nilsbyen kl 18 - skøyting. Les mer...

Tirsdag blir altså den siste treninga for denne sesongen. Da blir det ei kort trening (skøyting) med litt skileik og moro. Etter treninga blir det kveldsmat i kafeteria. Her har Trude lagt ut egen melding om dette. Vi håper at alle som har deltatt på ei eller flere treninger stiller på dette. Det er også hyggelig om foreldre blir med på kveldsmaten. Skal nok bli mulighet for en kaffe for disse og kanskje noen taco-rester :-)

Vi skal prøve å få til den tradisjonelle turen til Pirbadet etter påske, men vi vil komme tilbake med dato for dette senere.

Tir09.aprSki - skøytingKveldsmat etter treningNilsbyen kl 18Torgeir

VIPPS BIL langrenn

VIPPS nr til BIL langrenn er: 17158

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

Kalender for Nilsbyen

Kalender som brukes til koordinering av all aktivitet i Nilsbyen: TRYKK HER. Dette er en felles kalender for BSSL, BIL o-avd., TVK og BIL langrenn.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift