Klubbmesterskap/Poengrenn 4 - torsdag 11. mars

Torsdag 11. mars ble årets klubbmesterskap arrangert i fristil i Nilsbyen. Rennet telte også som poengrenn nummer 4. 282 løpere fullførte rennet. Resultatene er nå klare. Takk til alle funksjonærer som bidro på arrangementet!

Grunnet covid-19 har vi laget en smittevernplan som er godkjent av kommunen. Det er en forutsetning at vi klarer å etteleve denne for at vi skal kunne gjennomføre arrangementet. SMITTEVERNPLAN. Dette innebærer blant annet:

 • Ingen etteranmelding
 • Kun én foresatt/ledsager pr utøver
 • Foresatte/ledsagere må forhåndsregistrere seg før ankomst arenaen.
 • Rennet gjennomføres i to eller tre kohorter. Kohortinndeling gjøres etter at påmeldingsfristen er utløpt.
 • Alle fra kohort 1 må forlate arenaen og parkeringen før kohort 2 får ankomme stadion. Tilsvarende vil gjelde for kohort 2 og 3.
 • En foresatt/ledsager kan ikke inngå i mer enn én kohort
 • Ingen tilskuere
 • Ingen åpen kiosk eller toalett
 • Ingen saft etter målgang
 • Alle må forlate stadion relativt raskt etter målgang
 • Eget KART for ankomst areana for å holde kontroll på hvem som er inne på arenaen.
 • Vi minner om den enkle regelen: Hold avstand

Alle foresatte/ledsagere må registrere seg før inngang på stadion.Denne registreringen er ikke åpen lenger, men det er mulig å registrere seg ved ankomst stadion.

Startliste: TRYKK HER. Dersom korrigeringer/feil, må det gis beskjed til benum@slb.com.

Liveresultater: TRYKK HER.

Resultatliste: TRYKK HER.

Dette rennet er både klubbmesterskap og teller som poengrenn nr 4 denne sesongen. All informasjon om poengrennene (interne renn) til Byåsen IL finnes under "Våre skirenn" i menyen oppe til høyre. Velg "Poengrenn 2021 (internrenn)". Her er en oversikt over planlagte renn denne vinteren og kriterier for premiering/rangering. Poengrennene er til og med 16 år. I poengrennet som er Klubbmesterskap, kan også foreldre, junior og senior delta. Poengrennene er et lavterskeltilbud for 1-7 åringer for å inkludere disse i skiidretten og vi har derfor opprettet en rekruttklasse uten tidtaking.

Funksjonærlister: TRYKK HER. I Byåsen IL har vi i alle år satt opp funksjonærlister til hvert renn, istedenfor at de ulike skal melde seg. Dette er den løsningen vi har funnet å fungere desidert best.

Våre egne skirenn, inkludert poengrenn, gir klubben gode inntekter og i løpet av en sesongen prøver vi å fordele belastningen relativt likt mellom alle medlemsfamiliene. For å holde kontroll på dette så vedlikeholder vi en egen funksjonæroversikt. Vår forventning er at en familie i hvert fall bidrar på minst ett renn i løpet av sesongen.

Påmelding: Alle må forhåndspåmeldte seg til klubbmesterskapet/poengrennet. På grunn av smittevernreglementet er det ikke tillatt med etteranmelding. For å lette arbeidet for arrangørstaben har vi gått over til påmelding i Min idrett. Det er gratis å opprette bruker der for de som ikke allerede har dette, og man kan enkelt legge inn familiemedlemmer for å melde disse på rennet.

Påmelding i Min idrett: TRYKK HER

Alle i aldersklassene 8 år og oppover må melde seg på via Min Idrett. Vi oppfordrer til at flest mulig av rekruttene også melder seg på via denne portalen, men det vil og være mulig å melde på barn i alder 0-7 år, samt deltagere i foreldreklassen i et google skjema: TRYKK HER

Ved påmelding i Min idrett får man kvittering på mail. For å se liste over påmeldte i google finner dere denne HER.

Påmeldingsfrist er tirsdag 9. mars kl. 21:00.

Dersom spørsmål knyttet til påmelding, send mail til torgeira71@gmail.com.

Rekruttene (født etter 2014) som skal delta, skal betale kr. 50,- pr. poengrenn som deltageravgift. Vi har en del utgifter, som blant annet innkjøp av premier. Det er mulig å betale kr. 50,- på VIPPS ved henting av startnummer (Vippsnummer 17158 eller søk på "Byåsen IL langrenn").

Tidtakningsbrikker og startnummer: Klasser fra 11 år og oppover vil benytte tidtakerbrikker. De som ikke har egen får låne. Startnummer hentes ved inngang til stadion,

Tidsplan: Rennet vil bli gjennomført i to eller tre kohorter med ca 100 løpere i hver kohort. Kohortinndeling og nøyaktig tidsskjema vil bli satt opp når påmeldingsfristen er utløpt. Rekrutter starter i første kohort kl. 17:30. Øvrige klasser må avvente startlister for å se i hvilken kohort de er satt opp i, og hvilken starttid man får. Startlister legges ut kvelden før rennet.

Stilart: Fristil

Løyper:

Rekrutter (2020-2014): 500 m
7-10 år (2014-2011): 1km
11-12 år (2010-2009): 2 km
13-16 år (2008-2005): 3 km
Damer junior: 3 km
Damer senior: 6 km (2 x 3 km)
Herrer junior/senior: 6 km (2 x 3 km)
Foreldreklasse: 3 km

Løypekart rekrutt (500m): TRYKK HER. Løypekart 1 km: TRYKK HER. Løypekart 2 km: TRYKK HER. Løypekart 3 km: TRYKK HER Løype for 6 km vil bestå av ro runder i 3 km.

Premiering: Det vil bli delt ut premier i alle klasser opp til og med 10 år i mål. For øvrige klasser vil premieutdelingen finne sted sammen med premieutdeling for poengrenn. Hvor og hvordan dette vil gjøres vil avhenge av koronasitiasjonen - men det vil bli gjennomført på en eller annen form!

Kafeteria: Grunnet korona-19 har vi ikke mulighet for å holde kafetriaen åpen.

Garderobe og WC: Grunnet korona-19 vil vi ikke ha mulighet for å holde garderobe eller toaletter åpne.

Parkering: Gratis parkering. Vi vil ha parkeringsvakter på poengrennet for å etterleve smittevernplanen. Alle må følge parkeringsvaktenes anvisninger. Parkeringsplassen skal tømmes etter kohort 1 før kohort 2 får lov til å parkere. Tilsvarende må parkeringsplassen tømmes på nytt etter kohort 2 før kohort 3 får lov til å parkere. Respekter derfor tidsplan som settes opp. Parkeringsmyra er åpen og vil være primær parkeringsplass! Merk ankomstplan fra parkering til arena -> KART.

Vel møtt!

Byåsen IL langrenn, arrangementsgruppa.

VIPPS BIL langrenn

VIPPS nr til BIL langrenn er: 17158

Værstasjon Nilsbyen

Samarbeidspartnere

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

Kalender for Nilsbyen

Kalender som brukes til koordinering av all aktivitet i Nilsbyen: TRYKK HER. Dette er en felles kalender for BSSL, BIL o-avd., TVK og BIL langrenn.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift