OPPSTART LANGRENNSTRENING FOR 7-10 ÅR

Mandag 18.oktober blir det oppstart langrennstrening for de minste i langrennsgruppa. Gjelder årskull født 2015-2014-2013-2012. Treninga starter kl. 18 i Nilsbyen. Les mer.

Oppmøte klokken 17.45. Trening fra klokken 18-19.00. Husk gode sko og bekledning etter forholdene.

Barn født i 2015 (7 år i 2022) skal ha foresatte til stede under hele treningen. Vi har foreløpig få trenere i denne aldersgruppen og oppfordrer derfor foreldre som vil bidra til å melde seg til trenerne i gule vester når de kommer til stadion.

Vi har en egen facebook-gruppe, anbefaler at alle foreldre melder seg inn i den gruppen, det meste av relevant info legges ut der. Søk opp «Byåsen langrenn 8-10 år» og meld dere inn.

Treningsplan finner du her.

Oppmøtesteder finner du her.

Morten Hegle Svendsen / Tlf. 47253820 /Hovedtrener 7-10 år BIL Langrenn