DUGNAD AQUA NOR 2019

Også i år har Byåsen IL Langrenn fått dugnad med renhold under den store Aqua Nor messen på Nidarø. Les mer for info.

Terrengløpskarusell - løp # 2 onsdag 5. juni 2019

Takk for en flott kveld i Nilsbyen. Resultater er klare. Les mer.

KRETSSAMLING ER OVER FOR DENNE GANG

Takk til alle som deltok ! Oppmøte i Nilsbyen for alle treningsøkter. NB! til søndagens økt må 15-16 ta med en sekk/bag med terrengsko evt skiftetøy til løpeturen fra Skistua til Nilsbyen. Les mer under nyheten.

St.Olavsloppet 2019

Lyst til å være med på Byåsens lag? Her kan alle delta, vi satser på 4 lag også i 2019. Start i Trondheim 26. juni. Les mer for å vise interesse...

Premeutdeling 2019 Ugla skole søndag 5. mai kl. 16:30-18:30

Totalt 404 premier skal deles ut. For å få poengrenn-premie så må du ha deltatt på minimum 2 av 3 renn (8-16 år). For rekruttene kreves kun 1 av 3 renn. Alle 8 år til 16 år som deltok på klubbmesterskapet (renn 3) får også premie for dette.

IDRETTEN GIR EN SJANSE

Byåsen IL er nå i startfasen på et prosjekt som ble lansert under NM del 2 på Lygna. Norges Skiforbund, Norges Cykleforbund og Norges Rytterforbund går sammen om et nytt aktivitetstilbud for rusavhengige på dag og kveldstid. Prosjektet går over 3 år. Les mer for info..

Lyst til å begynne med orientering?

Orientering er en glimrende idrett å kombinere med langrenn. Byåsen IL o-avdeling starter med treninger onsdag 24. april for alle aldersklasser. Her er gamle og nye utøvere velkommen! Les mer...

Trening Gr 13-14 år uke 15

Tirsdag blir det treningsavslutning med taco til kveldsmat. Nilsbyen kl 18 - skøyting. Les mer...

Klubbmesterskap (poengrenn 3) torsdag 4. april

Resultatlisten er klar. Klubbmesteskapet ble arrangert I strålende sol og under meget gode forhold. Takk til alle små og store som deltok! Samtidig takk til alle funksjonærer som bidro til at dette ble mulig (les mere)

Klubbmesterskapet (poengrenn 3) 4. april - funksjonærliste

Da er funksjonærliste for Klubbmesterskapet torsdag 4. april satt opp (les mere)

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

VIPPS BIL langrenn

VIPPS nr til BIL langrenn er: 17158

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

Kalender for Nilsbyen

Kalender som brukes til koordinering av all aktivitet i Nilsbyen: TRYKK HER. Dette er en felles kalender for BSSL, BIL o-avd., TVK og BIL langrenn.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift