Torbjørns Challenge fredag 30. aug

Velkommen til en tøff og morsom Challenge for alle fra 8 til 16 år. Les mer om opplegg under nyheten. Påmeldingslink er nå klar.

DUGNAD AQUA NOR 2019 - FINNE FRAM

Byåsen IL Langrenn har fått dugnad med renhold under den store Aqua Nor messen på Nidarø. Dugnadslister er oppdatert og info om hvordan du finner fram til oppmøtested. Les mer for info.

TRENINGSSAMLING HALTDALEN 13-15 SEPT

Byåsen IL inviterer til samling i Haltdalen. Samlinga er åpen for alle klubber i Trøndelag fylke. Les mer om opplegg og påmelding.

To-roms leilighet til leie fra august 2019 i Overlege Brattsv 11/Nilsbyen

Nyoppført sokkelleilighet med egen inngang leies ut fra august 2019 (les mere)

Terrengløpskarusell - løp # 2 onsdag 5. juni 2019

Takk for en flott kveld i Nilsbyen. Resultater er klare. Les mer.

KRETSSAMLING ER OVER FOR DENNE GANG

Takk til alle som deltok ! Oppmøte i Nilsbyen for alle treningsøkter. NB! til søndagens økt må 15-16 ta med en sekk/bag med terrengsko evt skiftetøy til løpeturen fra Skistua til Nilsbyen. Les mer under nyheten.

St.Olavsloppet 2019

Lyst til å være med på Byåsens lag? Her kan alle delta, vi satser på 4 lag også i 2019. Start i Trondheim 26. juni. Les mer for å vise interesse...

Premeutdeling 2019 Ugla skole søndag 5. mai kl. 16:30-18:30

Totalt 404 premier skal deles ut. For å få poengrenn-premie så må du ha deltatt på minimum 2 av 3 renn (8-16 år). For rekruttene kreves kun 1 av 3 renn. Alle 8 år til 16 år som deltok på klubbmesterskapet (renn 3) får også premie for dette.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

VIPPS BIL langrenn

VIPPS nr til BIL langrenn er: 17158

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

Kalender for Nilsbyen

Kalender som brukes til koordinering av all aktivitet i Nilsbyen: TRYKK HER. Dette er en felles kalender for BSSL, BIL o-avd., TVK og BIL langrenn.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift