Poengrenn nr. 4 (klubbmesterskap) onsdag 6. april 2016 (klassisk)

Selv med en ny stadion for anledningen ble det et flott gjennomført klubbmesterskap. Løpere fra 2 år og oppover stilte på start sammen med verdensmestre. Sjekk også reportasje på langrenn.com. Resultater er nå lagt ut. Les mer ...

 

Resultatliste poengrenn 4 (klubbmesterskap 2016): TRYKK HER

Flott reportasje på langrenn.com fra klubbmesterskapet ligger her.

Generelt

Tirsdag 5. april kl. 23:00: Startlisten er nå klar og ligger lengre nede på denne siden. All etteranmelding er nå kun mulig på renndagen (rennkontoret er åpent fra kl. 17:30).

Tirsdag 5. april kl. 18:30: Det blir klubbmesterskap! Vi må imidlertid flytte start og mål til startflata (KART), da vi ikke får benyttet stadionområdet. Dette betyr at løypene blir litt kortere for alle (løypekart: TRYKK HER). men det er vel greit så sent på sesongen uansett. Vi må ha på litt snø på 3-4 plasser i lysløypa, så om noen har hatt mulighet til å komme kl. 16:30 for å hjelpe til litt med å ha på snø, så hadde det vært fint. Vi beholder stilarten klassisk. Generelt så er det veldig bra med snø i selve lysløypa. Noe nedfall fra trær, men det er ennå langt ned til stein og barmark.

Tirsdag 5. april kl. 13:00: Arrangementskomiteen har blitt litt bekymret pga regnværet som har kommet inn over Byåsen i løpet av dagen. Noen av oss vil møtes i Nilsbyen kl. 1700 i dag for å se på forholdene og ta en endelig beslutning. Vi vil legge ut denne beslutning på hjemmesiden før kl. 18:00 idag. Da blir det kunngjort om det blir renn eller ikke. Dersom det blir renn; så vil stilarten også bli bekreftet. La oss krysse fingrene for at ikke dette regnet tar all snøen i Nilsbyen.

I klubbmesterskapet vil det være klasser fra 3 år opp tom. senior. I tillegg er det muligheter for alle foreldre å stille i "foreldreklassen". I foreldreklassen kan dere velge om dere går 6 km eller 3 km. De som går 6 km starter sammen med junior/senior, mens de som skal gå 3 km starter sammen med J 15/16 år. Oppfordrer så mange som mulig av foreldrene til å stille!

Didrik Tønseth og Johannes H. Klæbo er påmeldt og starter i klubbmesterskapet!. I tillegg vil veldig mange av våre juniorer og seniorer delta. Møt opp og hei på disse. Kanskje blir det mulighet for et bilde og en autograf også.

Det vil bli utdelt deltagerpremie til alle rekrutter (f. år 2009 - 2014) som har deltatt på minimum ett av våre poengrenn. Deltagerpremien utdeles ved målgang på klubbmesterskapet. Pr i dag så er det 75 rekrutter som har deltatt på ett eller flere renn. Oversikt over disse finner du her: TRYKK HER. Det vil også være mulighet for å hente premien på et senere tidspunkt, men vi oppfordrer så mange av rekruttene til å stille opp på onsdag også. Da får de ihvertfall premien.

Funksjonærliste

Funksjonærliste for klubbmesterskapet finner du her: TRYKK HER. Denne er også sendt på mail til de som skal hjelpe til. Det vil komme en egen mail til de som skal ha med noe til kafeen.

NB! Siden vi flytter stadion til startflata så anbefaler vi at ALLE funksjonærer tar med seg godt med klær (gjelder spesielt de som normalt står inne som kafe/salg, speaker, rennkontor og tidtaking).

Påmelding

ALLE må melde seg på her, selv om du har vært med på poengrenn før i vinter: TRYKK HER. Siste frist for forhåndspåmelding er tirsdag 5. april kl. 20:00 via linken. Etter dette skjer all påmelding på rennkontoret renndagen (åpent fra kl. 17:30).

Dersom spørsmål om påmelding, kontakt oss på torgeira71@gmail.com 

NB: 7-åringer (2009-årgangen) kan velge om de vil gå den korte rekruttløypa uten tidtaking eller om de vil gå 1 km med tidtaking, men uten rangert resultatliste. Dette må velges ved påmelding.

Tidtakingsbrikker og startnummer

Det vil IKKE bli brukt tidtagerbrikker for noen av klassene. Startnummer hentes i telt ved start/mål (se løypekartet).

Start- og resultatliste

Startliste: TRYKK HER.

Tidsplan  (NB! Startidene i startlista kan avvike noe)

  • Kl. 18:15     Rekrutter (opp til og med 2009 årgangen)
  • Kl. 18:30     G 14 år (fellesstart)
  • Kl. 18:32     Junior/senior (fellestart). Foreldre som ønsker å gå 6 km stiller her.
  • Ca. kl. 19:05     G10 år, J10 år, G9 år, J9 år, G8 år, J8 år, G7 år, J7år (enkeltstart, alle med tidtaking, uten rangering)
  • Ca. kl. 19:35     G12 år, J12 år, G11 år, J11 år (enkeltstart)
  • Kl. 19:52    J 13 år / G 13 år / J 14 år (fellesstart)
  • Kl. 19:56    G 15 år / G 16 år (fellesstart)           
  • Kl. 19:58    J 15 år / J 16 år / foreldre (fellesstart). Foreldre som ønsker å gå 3 km stiller her.

Stilart

Klassisk

Klasser, løypelengder og løypekart

Rekruttene (opp til 2009): 1 km

7-10 år (2009-2006): 1 km

11-12 år: 2 km

13-14 år: 2 km

15-16 år: 3 km

Junior / senior: 6 km (3 km + 3 km)

Foreldreklasse: 6 km eller 3 km

Løypekart 1, 2 og 3 km (oppdatert med start/mål på startflata): TRYKK HER

NB: 7-åringer (2009-årgangen) kan velge om de vil gå den korte rekruttløypa uten tidtaking eller om de vil gå 1 km med tidtaking, men uten rangert resultatliste. Dette må velges ved påmelding.

Kafeteria:

Vi vil ha et salgstelt ved start og mål denne gang. Ingen servering i kafeen. I tillegg vil vi fyre opp grillen og selge hamburger (kr. 50,-).

Parkering:

Gratis parkering. P-myra kan IKKE benyttes nå! Det blir derfor sikkert trangt om plassen på parkeringa. Dersom det blir fullt, så har vi avtalt at vi kan parkere hos Dovre Entrpenør/Volvo i Nils Uhlins vei (ca. 150 m rett frem etter at Overlege Bratts vei går opp til Nilsbyen, deretter til venstre)

Vel møtt

 

VIPPS BIL langrenn

VIPPS nr til BIL langrenn er: 17158

Værstasjon Nilsbyen

Samarbeidspartnere

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

Kalender for Nilsbyen

Kalender som brukes til koordinering av all aktivitet i Nilsbyen: TRYKK HER. Dette er en felles kalender for BSSL, BIL o-avd., TVK og BIL langrenn.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift