FIS LISTA

Det koster 350 kr å stå på FIS lista. Alle som ikke skal konkurrere på nasjonale renn i junior/senior klassen, må meldes ut. Også må nye juniorer melde seg inn. Frist er 28. sept. Les mer for å finne ut hvordan dette gjøres..

FIS LISTA for Byåsen IL slik den ser ut nå :  FIS LISTE BYÅSEN IL

Utmelding : Meld fra til skikretsen eller mail@billangrenn.no innen 28.9.

Innmelding :

Vi minner om at alle som delta i Norgescup eller NM må ha FIS lisens - for i år gjelder dette 2002 årgangene som er førsteårs juniorer.

NB! Før innmelding på FIS-pkt-lista skal utøveren underskrive "Athletes´ Declaration". For utøvere under 18 år må AD-skjema også signeres av foresatte. Dette er en erklæring om at utøveren kjenner til at deltagelse i idrettskonkurranser nødvendigvis kan medføre en viss risiko (for skader el.l.). Også Athletes´ Declaration sendes inn til skikretsen. Athletes´ Declaration skal underskrives kun en gang i løpet av livet. 
Skjema sendes til mail@billangrenn.no eller til skikretsen innen 28.9.

VIPPS BIL langrenn

VIPPS nr til BIL langrenn er: 17158

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

Kalender for Nilsbyen

Kalender som brukes til koordinering av all aktivitet i Nilsbyen: TRYKK HER. Dette er en felles kalender for BSSL, BIL o-avd., TVK og BIL langrenn.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift